Alapítók

International HR Solutions Kft. Irodánk: 1072 Budapest Akácfa u. 26. 6/5 Tel/fax: +36 1 784 98 13

Jan Mosether

Ügyvezető, tulajdonos

Norvég állampolgár, Oslóban szerzett közgazdasági marketing szakirányú diplomát. 1999-ig Norvégiában, a HR különféle területén szerzett nemzetközi tapasztalatot, mint tréning-, projekt- és irodavezető. Két évig a NATO megbízásából Közép-Kelet-Európában töltött be vezetői pozíciót, majd Magyarországon telepedett le. 2001 óta neves fejvadász, vezetési tanácsadó cégeket képviselt, ahol sikeres közép-kelet-európai szinten valósított meg direkt kereséseket, főképpen vezetői pozíciókat a pénzügy, HR, marketing, PR, FMCG, logisztika, értékesítés területeken. Megalapítója és vezetője a Budapesten működő skandináv üzleti „Viking Club”-nak, melynek több mint 500 tagja van 2001 óta.

Kovács Ildikó

Senior HR-tanácsadó, tulajdonos

Tanári, bölcsész, majd külkereskedelmi diplomát szerzett Franciaországban. Különböző francia érdekeltségű, de nemzetközi autóipari cégeknél dolgozott. Eleinte az exportot, későbbiekben a közép-kelet-európai képviseletet látta el, majd a gyártástechnológia Magyarországra történő áthozatalát és a termelés-beszállítást irányította. Pályáját meghatározza a francia nyelvtudás és kultúra ismerete, ahol nyolc évet töltött, így hazatelepülése után is francia cégeket képviselt. Egy textilipari cég vezetői, majd Budapesten egy francia újság marketingvezetői pozícióját töltötte be. E sokrétű tapasztalatnak köszönhetően egy multinacionális munkaerő közvetítő és HR-tanácsadó cég vezetését bízták rá, ahol hosszú évekig a cég teljes irányításával, az országos hálózat kialakításával, majd új üzletágak beindításával és felépítésével foglalkozott. Jelentős szakmai hírnevet és elismerést szerzett nem csak e cég előmenetelével, de a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének szekcióirányításával, nemzetközi konferenciák, kiállításokon történő előadások során is.

2009.dec.10-11
Brüsszel/Európai Parlament/ Confrontations Europe
Kovács Ildikó előadása- Gazdasági és politikai válság-munkahely teremtő képzések mint hosszú távú megoldás
http://www.confrontations.org/

2010 február-Sol Intézet
http://solhungary.hu/2010/02/27/appreciative-inquiry-workshop/

2010.április , Hr portal -Kovács Ildikó cikkje: Optimista vezetők optimista csapattal
Pdf csatolt dokumentum és link:
http://www.hrportal.hu/hr/optimista-vezetok-optimista-csapattal-20100407.html

Mood magazin 2010 szeptemberi számában megjelent cikk Jan Mosether-ről és Kovács Ildikó-ról

Confrontations Europe magazin 2010.november-decemberi száma, 45.oldal/ Életút - l’itineraire d’Ildiko Kovacs http://www.confrontations.org/IMG/pdf/CONFRONTATIONS_92.pdf