Közös értékek, közös célok, melyek összekötnek!

International HR Solutions Kft. Irodánk: 1072 Budapest Akácfa u. 26. 6/5 Tel/fax: +36 1 784 98 13

Értékeink

Több mint 10 éves piaci ismeretünknek, szakmai tapasztalatunknak köszönhetően széles körű szakértelemmel rendelkezünk: magas szintű, minőségi és komplex szolgáltatást nyújtunk mind megbízóinknak, mind jelöltjeinknek is.

Szakértelmünk nem csak magyarországi, de nemzetközi tapasztalaton is nyugszik, valamint idegen nyelvek, kultúrák ismeretével – mindezek határokon túlmutató, kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel közösen nemzetközivé tesz bennünket.

Tanácsadóink képzettek és több éves tapasztalatuknak köszönhetően számos ágazatban és szektorban jártasak – mindemellett pedig hosszútávon is elkötelezettek és megbízhatóak.

Céljaink

Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk, behatóan megismerjük megrendelőink vállalati kultúráját, stratégiáját, menedzsment stílusát és ennek ismeretében az adott közegbe motivált, hosszútávon megfelelő elkötelezett jelölteket találjunk és közvetítsünk. Ennek érdekében kevesebb megrendelőt, de hosszú távú stratégiai partnereket szeretnénk kiszolgálni, megfelelve nem csak az etikai, de a szakmai elvárásoknak is.

Célunk továbbá, hogy hidat teremtsünk a magyar és európai munkaerőpiacok között: elősegítsük a munkaerő mobilitását, biztosítsuk a hiányzó, képzett szakembereket Európa bármely országában.

Esélyt adjunk fiatal diplomásoknak is, hogy a külföldön szerzett tapasztalataikat később újra a magyar piacon hasznosíthassák.