Megoldásaink teljes körűek.

International HR Solutions Kft. Irodánk: 1072 Budapest Akácfa u. 26. 6/5 Tel/fax: +36 1 784 98 13

Teljes körű tanácsadást kínálunk magyar és nemzetközi cégeknek, beleértve nem csak az aktuális piaci tényezők, tendenciák ismertetését, az adott cégkultúrába illő elvárt személyiség meghatározását, kiválasztását, de annak motiválását, képzését, coachingját és karriermenedzsmentjét is.

Komplex segítséget nyújtunk azoknak a hazánkba települő nemzetközi cégeknek, akik nem rendelkeznek magyarországi tapasztalatokkal: a piackutatással kezdődően a partnerségen keresztül egészen a szervezetfejlesztésig.

Tanácsot adunk olyan cégcsoportoknak és/vagy nemzetközi cégeknek, akik közép-kelet-európai régiós ismereteket, komplex megoldásokat várnak.

Ügyfeleinknek biztosítjuk a hiányzó közép- és felsővezetőket, speciális szakembereket akár külföldre is. Kiközvetített munkavállalóinknak teljes körű információt nyújtunk a fogadó országról és segítjük őket a beilleszkedésben is.

Speciális igények kielégítésére és egyedi témák kidolgozására is vállalkozunk, legyen szó munkahelyi felmérésekről, motivációs rendszer kidolgozásáról, teljesítményértékelésről és egyéb felmerülő, cégre szabott megoldásról.